lauantai 19. lokakuuta 2013

kuulumisia part 2

On tässä ollu taas viikon mittanen tauko, joten tässä kohtaa on hyvä tulla kertomaan kuulumiset.

Meille ei kuulu kovin kummoista, perus vauvaperheen arkea.
Vieraita käy edelleen päivittäin meitä viihdyttämässä.Tommin viikon mittainen syysloma alkaa lähennellä loppuaan, ja hää palaa takasin koulun penkille, tylsääää.
Taas keitän aamukahvin pelkästään itselleni joululomaan saakka.

Ettekä usko mitä tapahtui, meille tuli KISSA . Minulle joka olin aina ajatellut ettei meille koskaan tule mitään eläimiä kun arki vaikeutuisi,ne haisee ja sotkee yms, toisin kävi ! 
Facebookissa sattui eteen ilmoitus että annetaan 6v leikkaamaton tyttökissa,joka ei tule toimeen toisten kissojen kanssa, näin tilaisuuteni tulleen. Otin yhteyttä ja seuraavana päivänä kissa kotiutui meille. Meidän arki Tellun kanssa on alkanut mahtavasti , kisu on sisäsiisti,kiltti ja aivan valloittava otus <3 Tellu viis veisaa Sandrasta, tuskin huomaakaan. Sandra on muutamasti päässyt koskettamaan kissaa, sen seurauksena tuskin Tellu häntä häiritsee, Allergiaakaan ei näytä olevan .

Tiistaina ennen kissan kotiutumista mentiin iskän mukaan mummon avuksi tyhjentämään tämän vanhaa kotia Utulassa, mummo näki ensi kertaa Sandran ja oli aivan haltioissaan pienestä typykästä, myös isäni kävi lepertelemässä töidensä välissä Santulle. Vietin päivän isäni kanssa ensi kertaa ehkä lapsuuden jälkeen, mukava päivä.

Keskiviikkona tein taas elämäni virheen, värjäsin punaiset hiukseni ruskeiksi. Oli pakko, kun otin kuukausi sitten nää kirkkaan punaset pidennykset enkä saanut omia hiuksiani samanvärisiksi joten päätin vaihtaa kokonaan väriä. Nää on ihan jees.

Perjantaina vietettiin äitin ja isin laatuaikaa, no joojoo ei tehty mitään mitä ei tehtäisi sillon kun Sandra nukkuu jo joten yökylä oli turha. Äiti katseli televisiosta Sinkkuelämää ja isi jutteli Enon kanssa autoista ja mopoista.

Tänään meille tuli Astianpesukone, huh helpotusta ! enää ei tarvitse katsella likaisia tiskejä tiskipöydällä montaa viikkoa. Meillä kun tiskit hoiti Tommi... 

Illalla on luvassa myös saunomista ja mahdollisesti herkuttelua television ääressä, Mitä teidän viikonloppuun kuuluu ?  Maanantaina miulle iskee kriisi, miu pieni vauva on jo puolvuotta (6kk) ! :(
Kohta se on jo vuoden ja 2vuotta ja kohta se menee kouluu ja pääsee ripille ja eiii :'(

ihanaa viikonloppua teille <3



5 kommenttia:

  1. Ihana kisu! :) ♥ Mua kiinnostaisi tietää että onko Sandra ja kisu edelleen niinkuin alkuaikana vai leikkiikö nykyään keskenään tms.? :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä hyö oikeestaa leiki yhessä mut Tellu käy välillä haistelemassa ja sit taas häipyy omii oloihinsa. Otettii viime viikolla pentukissa, hyö on sit taas Sandran kans enemmä kiinnostuneita toisistaa ja sitä hää mielellää silittelee (siis puristelee) ja seurailee, vielä ei kissa oo ollu moksiskaa vaikka sandra häntä aika kova kourasesti "silittää" :D

      Poista
  2. ois kiva jos postailisit useemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäis tosiaan ottaa itteeni niskasta kiinni ja kirjotella useemmin, en vaan koskaan jaksa :D lupaan ens viikon aikana kirjotella kuulumisia kun tommin joululoma on ohi :)

      Poista
  3. Heippa =))) liityin lukijaksi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista

kiitos kommentista <3